Branding

De eerste indruk van jouw bedrijf en jou als persoon, is het belangrijkste moment voor jou én de klant. Gaat de klant met jou in zee? Jij bent je eigen visitekaartje met een eigen stijl en tone of voice. Je logo, huisstijl, communicatie en je gedrag, dus je branding, bepalen samen de eerste indruk op je klant. 

Een sterke branding is veel waard. Het helpt je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en helpt bij een betere business. Komen je logo, huisstijl, communicatie en je gedrag (=branding) overeen met wat je wil daadwerkelijk wilt uitstralen? 

Herken jij dit?

"Design is the silent ambassador of your brand"

Hoe ziet mijn proces er uit?

Onder het genot van een kop koffie, gaan we samen op zoek naar jouw merkidentiteit. Daarbij gaan we in op de volgende onderwerpen:

Vervolgens ga ik aan de slag met met het visualiseren van jouw merkidentiteit. Dit resulteert in een logo ontwerp en een bijpassende huisstijl. Ruimte voor feedback is er altijd, zo blijven wij betrokken naar elkaar en ontstaat het mooiste resultaat! 

Branding is meer dan alleen een logo en huisstijl. Ook je websitesocial media templates en reclamemateriaal hoort aan te sluiten bij de vormgeving van je logo en huisstijl, zodat herkenning optreed bij je doelgroep. Voor iedere klant is een passend voorstel op maat. Vraag naar de mogelijkheden!

Projecten in beeld

Rebranding

Voor

Na

Kennismaken?

Wil jij een sterke branding voor je bedrijf? Die écht laat zien wie jij bent en waar je voor staat? Neem contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jou en je bedrijf.


    Grafiner is een grafisch ontwerbureau gevestigd in Zuidlaren. Een goede dosis creativiteit, ogen voor design en kennis van marketing en communicatie is mijn recept voor het bouwen naar een sterk merk.

    Contact

    06 - 18239226