Grafisch ontwerp

Een goed ontwikkeld en doordacht design maakt een betere indruk en prikkelt jouw doelgroep. Ik ontwerp aantrekkelijke en krachtige designs die écht bij je doelgroep binnenkomen: online en offline. Van flyer tot e-book en volledige (online)-campagnes.

Visueel aantrekkelijk

Met visuele content kan jouw bedrijf, product, dienst of evenement onder de aandacht worden gebracht bij je doelgroep.

Wie is de doelgroep? Welke boodschap wil je overbrengen? Waar wordt de doelgroep door getriggerd? Met de juiste tone of voice en beeldmateriaal, maak ik visueel aantrekkelijke content die écht bij je doelgroep binnenkomt.

Beeldmateriaal nodig?

Een goede kwaliteit foto is van groot belang voor een succesvol ontwerp waarin beeld centraal staat. Heb je zelf geen geschikte foto's of video's? Geen probleem. Ik zorg voor een goed gevulde beeldbank.

Afgeleverd bij jou

Alle bestellingen worden bij jou op het gewenste adres afgeleverd. Ontwerpen gemaakt voor online kanalen, worden via WeTransfer aangeleverd, zodat de kwaliteit van het bestand gewaarborgd blijft.

Projecten in beeld

Jeugdtoernooi Lycurgus op Ameland
Visitekaartje Omroep Zulthe
Detroit Motown
Dag van de Ondernemende Student Hanzehogeschool
Selectie dag - Dag van de Ondernemende student
Programma Selectie event Dag van de ondernemende student

Kennismaken?

Wil jij een een goed doordacht design op je online en office communicatie uitingen, die je verhaal écht vertelt? Neem contact met mij op. 


    Grafiner is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Zuidlaren. Een goede dosis creativiteit, ogen voor design en kennis van marketing en communicatie is mijn recept voor het bouwen naar een sterk merk.

    Contact

    06 - 18239226