Mijn missie is het ontwerpen van mooie en krachtige designs die zorgen voor een sterk merk!

Hoi! Ik ben Corinne van Wijngaarden

26 jaar, eigenaar en grafisch ontwerper bij Grafiner. Samen met mijn vriend Paul en dochter Evy woon ik in het prachtige Zuidlaren. 

Naast grafisch ontwerp en webdesign, houd ik mij ook bezig met marketing, social media, teksten schrijven, fotografie en videografie.

“Ik verwerk graag mijn creativiteit in leuke, pakkende en vernieuwende ontwerpen. Met veel plezier help ik klanten met het visualiseren van hun ideeën en wensen.”

Gedreven, voor het beste resultaat gaan en dat beetje meer meedenken met de klant. Dat is wat je bij mij krijgt. Hoe gaan we visuele groei brengen aan jouw bedrijf? Wat is allemaal mogelijk en wat past bij jouw bedrijf? Met mijn brede blik op marketing en communicatie, zie ik veel kansen en mogelijkheden bij bedrijven. 

Bachelor Communicatie

In 2019 ben ik afgestudeerd op het gebied van grafische vormgeving en heb ik mijn opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool met succes afgerond.

Binnen de opleiding heb ik kennis genomen van o.a. marketing, communicatie, grafische vormgeving, videografie en fotografie. 

Ter verbreding heb ik de minor online marketing en de minor medialism (destijds in nl) gevolgd. 

International Business Talent Certificate

In mijn laatste studiejaar volgde ik het International Business Programme, bestaande uit mijn afstudeerproject en een traineeship bij de internationale organisatie, de Interwinngroep

Ik heb onderzoek gedaan naar de identiteit van de organisatie en deze identiteit vertaald naar een bijpassende huisstijl. Deze huisstijl is gepresenteerd in een huisstijlhandboek. 

Met passie en plezier

Mijn passie voor vormgeving is ontstaan tijdens mijn opleiding Communicatie. Ik ben begonnen met het bouwen van een website voor mijn volleybalvereniging (bekijk hier) en ik heb flyers en andere social media uitingen ontworpen. 

“Kleuren, vormen, lettertypes in combinatie met beeld maken een boodschap compleet. Het zoeken naar de beste verhoudingen tussen beeld en grafisch ontwerp om jouw verhaal over te brengen op je doelgroep, is de leukste uitdaging binnen dit vak.

Grafiner is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Zuidlaren. Een goede dosis creativiteit, ogen voor design en kennis van marketing en communicatie is mijn recept voor het bouwen naar een sterk merk.

Contact

06 - 18239226