Website & Hosting

Ieder bedrijf/merk heeft een eigen verhaal en een eigen unieke uitstraling. Deze uitstraling hoort terug te zien zijn in een website en in alle andere communicatie uitingen. Ik ontwerp professionele websites op maat. Jouw wensen en behoeften verwerk ik in een uniek ontwerp. 

Je kan door mij ook je domeinnaam & hosting laten verzorgen. Het grote voordeel is dat je met één persoon contact hebt over alles dat te maken heeft met jouw website. Zo heb je alles onder één dak!

"Een website is de basis voor je online zichtbaarheid"

Hoe start ik?

Allereerst kijk ik goed naar jou, je bedrijf en je doelgroep. Daarnaast wil ik graag weten wat jouw wensen en behoeften zijn voor jouw ideale website. 

Vervolgens ga ik met mijn creativiteit aan de slag en wordt de website vormgegeven. De websites worden conversiegericht gebouwd en de teksten worden SEO vriendelijk geschreven. Zo scoor je hoger in Google! 

Gedurende het hele proces bied ik ruimte voor feedback, zo blijven we betrokken naar elkaar en is het uiteindelijke resultaat nog mooier!

Verloop

Uniek ontwerp welke past bij jouw bedrijf

De eerste indruk van je bedrijf begint o.a. bij je website. Een unieke uitstraling die past bij jouw bedrijf en verhaal én die zich onderscheidt van de concurrentie. Ik realiseert het voor jou!

Responsive webdesign

Bijna 67% van de gebruikers geeft de voorkeur aan responsieve websites boven niet-responsieve producten terwijl ze online producten of diensten kopen met hun smartphones. Ik maak jouw website responsive op ieder apparaat.

Standaard goed vindbaar

Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, ben je beter vindbaar in Google. Ik maak content dat prettig leesbaas is en waar Google blij van wordt.

Content en beeldmateriaal nodig?

Volgens Google moet de content op je website prettig leesbaar zijn en moet de pagina natuurlijk geschreven content bevatten, zonder dat het volstaat met allerlei ‘keywords’, zodat je maar hoog in Google komt te staan. Ik kan je helpen met het schrijven van SEO-vriendelijke teksten, die voor de lezer ook aantrekkelijk zijn om te lezen. 

Bij geschreven teksten hoort ook beeldmateriaal. Foto’s geven een realistisch beeld. Ik kan kwaliteit foto’s maken die aansluiten bij de geschreven content. Wie wil nou geen goed gevulde beeldbank?  

Projecten in beeld

"Zet je bedrijf online sterk neer en trek nieuwe klanten aan!"

Wil jij een professionele website met de juiste uitstraling? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een passend voorstel op maat. Ik ben benieuwd naar jou en je bedrijf!


    Grafiner is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Zuidlaren. Een goede dosis creativiteit, ogen voor design en kennis van marketing en communicatie is mijn recept voor het bouwen naar een sterk merk.

    Contact

    06 - 18239226